💶 Begin al vanaf 1050,-
🕗 Geen wachtijden
⭐ Review 9,6/10
Whatsapp

Motorrijles in Breda

Een motor is het enige voertuig waar je echt kunt genieten van je omgeving. Rijden op de motor betekent voor velen het beleven van avontuur en vrijheid. Vandaar dat motorrijden ontzettend geliefd en populair is. Wil je leren om een motor te besturen? Dan maakt Mottorijbewijsspoed.nl dit mogelijk! Onze ervaren instructeurs helpen je graag met een motorrijles in Breda. Dus wil je snel je motorrijbewijs halen bij een motorrijschool in Breda? Plan dan nu eenvoudig je intake in.

Plan je intake

Spoedcursus voor je motorrijbewijs in Breda

Een spoedcursus voor je motorrijbewijs in Breda is mogelijk. Een spoedcursus zorgt ervoor dat je je op korte termijn kunt bereiden voor het behalen van je motorrijbewijs. Tijdens de spoedcursus van Mottorijbewijspoed leer je alle essentiële kennis en vaardigheden die van belang zijn om veilig op de motor te stappen. De spoedcursus gaat inhoudelijk in op hoe je een motor controleert en bedient, de uitvoering van manoeuvres, hoe je veilig door bochten rijdt en het correct schakelen en remmen. Uiteraard leer je ook hoe je moet rijden in verschillende verkeerssituaties. Ook worden de verkeersregels die toepasselijk zijn voor motorrijders worden aangeleerd. Onderwerpen die hier aan bod komen zijn: het begrijpen van verkeersborden, het verlenen van voorrang, motorrijden in verschillende weersomstandigheden en tot slot defensief rijgedrag. De duur van deze spoedcursus voor je motorrijbewijs in Breda is slechts enkele dagen of weken. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid lessen die nodig zijn.

Snel je motorrijbewijs in Breda binnen een dag halen?

Voor het behalen van je spoed motorrijbewijs, dien je twee examens te hebben afgelegd. Namelijk het AVB (voertuigbeheersing) en de AVD (verkeersdeelneming). Deze praktijkexamens kunnen niet op dezelfde dag gepland worden. Vandaar dat het niet mogelijk is om binnen één dag je motorrijbewijs te halen. Door de praktijkexamens op afzonderlijke dagen te plannen, wordt de slagingskans vergroot.

Neem contact op

Verbonden voorwaarden voor snel je motorrijbewijs halen in Breda

Er zijn enkele voorwaarden verbonden aan het volgen van een spoedcursus motorrijbewijs in Breda.  In Nederland moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn om een motor te mogen besturen. Daarnaast wordt ook verwacht dat je in het bezit bent van een theoriecertificaat.

Verbonden voorwaarden voor snel je motorrijbewijs halen in Breda

Er zijn verschillende categorieën, bij het behalen van je motorrijbewijs. Dit is wederom afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Categorie A1: geschikt voor beginnende motorrijders vanaf 18 jaar.
Categorie A2: geschikt voor motorrijders vanaf 20 jaar die al minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A1.
Categorie A: geschikt voor motorrijders vanaf de 24 jaar die minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2.
Het is van belang om te kiezen voor de juiste categorie die aansluit op jouw ervaring en vaardigheden als motorrijder.
Tegenwoordig is het zelfs al zo dat je vanaf je 21e al op kunt voor A code 80, dit betekent het volle vermogen. Lees er hier meer over!

Plan je intake

Tarieven voor motorrijles in Breda

De kosten van een spoedcursus voor je motorrijbewijs in Breda kunnen variëren. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt. Om erachter te komen hoeveel lessen er nodig zijn, wordt er een inschatting gemaakt. Deze inschatting wordt gemaakt na de intake van je eerste motorrijles. Er zijn echter vier pakketten die wij aanbieden, waarbij het aantal rijlessen verschilt per rijlespakket. Bij ons hoef je geen inschrijfkosten te betalen en bieden we een herexamengarantie. Je kunt kiezen uit een pakket van 10 lessen of voor 20 lessen Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor pakketten van 25 rijlessen of 30 lessen. Bij deze twee lespakketten is de proefles ook inbegrepen. Meer weten over de mogelijkheden voor een motorrijles in Dordrecht? Klik dan hier voor alle informatie!

Neem contact op

Waarom kiezen voor onze motorijschool in Breda?

Motorrijbewijsspoed.nl helpt je graag bij het snel en efficiënt behalen van je motorrijbewijs met behulp van motorrijlessen in Breda. Dit hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring in het opleiden en begeleiden van motorrijders.  Onze instructeurs zijn uiteraard ervaren, maar ook gecertificeerd en hebben kennis van de nieuwste wet- en regelgevingen binnen de motorbranche. Op die manier kunnen onze instructies je zo goed en verantwoord mogelijk leren motorrijden. De klanttevredenheidsscore van 9.6 laat ook zien dat eerdere motorrijders een goede ervaring hebben gehad. Daarnaast heb je bij Motorrijbewijsspoed.nl ook de ruimte voor flexibele betalingsmogelijkheden in termijnen. Dit maakt onze motorrijschool in Breda de perfecte keuze voor jou! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Motorrijles op een andere locatie dan alleen Breda?

Motorrijbewijsspoed geeft niet alleen motorrijles in Breda, maar is ook actief op andere locaties in Brabant. Zo kun je ook een motorrijles in Tilburg of een motorrijles in Eindhoven volgen.

© motorrijbewijsspoed- 2024
Made with
Web Wings
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram